mono Curry met rode linzen en zoete aardappel met alle restjes groenten uit de koelkast en wat kip tandoori uit de oven.
Dwersdriever Klassiek bereidde asperges met fijn lekkere witte wijn en mijn laatste fles Ice Wine uit Canada bij het dessert. Ik moet dringend weer een keer terug, maar dat zal voorlopig wel niet gebeuren.
LuisInPels Gevulde aubergine vandaag, met lamsgehakt. En couscous en tzaziki* erbij *Een beetje een slap aftreksel ervan, want heb geen verse munt.
remlof Reya Het kan me niet echt schelen hoe lang het duurt om klaar te maken als ik het zelf niet hoef te doen 😋
remlof Frietje waterfiets besteld. Het is tenslotte koninginnenach. Ehh koningsnach. Oh nee, woningsnach :')
PolitiekGeaard Hoi Rick, de ansjovis is helaas uit het assortiment. Ik durf niet te zeggen of het wel weer terug komt. Groetjes, Domino's Een pizzaria zonder ansjovis is geen pizzaria.
Doedezemaar Ik maakte vandaag dit https://deliciousmagazine.nl/site/2017/04/06/tagliatelle-munt-doperwtensaus/?utm_source=delicious&utm_medium=nieuwsbrief&utm_campaign=DLC%20-%20nieuwsbrieven%20-%20Q2%202020&utm_term=DLC%20-%20nieuwsbrief%20-%20week%2018%20-%202020&utm_content=Nieuwsbrief%20header en heb het een beetje getweaked: de knoflook met een sjalotje zachtjes gefruit, ik hou niet zo van rauwe knoflook, en een schepje mosterd door het sausje gedaan. Geserveerd met langzaam gegaarde zalm uit de oven, die was ingesmeerd met een mengsel van mosterd, honing, dille en citroensap. Was een prima maaltijd
remlof Ik heb net bij 't Klavertje besteld via thuisbezorgd.nl. Je kunt de bestelling hier volgen: http://www.thuisbezorgd.nl/foodtracker?trackingid=4185542433649
remlof Het is een broodje Döner Kebab, ETA 21:35, maar meestal zijn de bestellingen bij m’n favoriete Turk er een half uur voor het tijdstip dat de foodtracker aangeeft.
LuisInPels Wij hadden bijna besteld, maar uiteindelijk toch maar zelf even wat er op het menu stond in elkaar geflanst. Gevulde aubergine met tzatziki. Begint wel een regelmatige hap te worden zo.
LuisInPels Dat is prima zo op z'n tijd! Moeten ook maar weer eens aan de friteuse of air fryer. Hier vandaag barbecue, hij is al aan en de mais ligt er al op. Lekker wat kleine dingetjes, couscous erbij, tzaziki, en bier natuurlijk.