mono Dat bedoelde ik ook. Wel leuk voor een proefglaasje of als afsluiter van de avond, maar ik zou zelf niet zo snel aan het bier van 16% gaan.
Haha, neuh, ik ook niet. Heb een paar jaar geleden zo'n ijsvriesbier geproeft van rond de 40%. Je kent het vastwel. Van dat bier dat ze bevriezen, het water afschrapen en weer invriezen tot ze rond de 40% hebben, maar verder dan een heel duur proefglaasje ga ik dan ook niet. Verbazingwekkend zacht was die overigens. Als je bulkt van het geld en smooth dronken wil worden is dat een hele goede optie.
Voor zover ik het weet is dit bier dat ook, maar dan niet hardcore doorgegaan tot hele hoge percentages. Bier met normaal gist krijg je niet hoger dan 12% ongeveer, daarna gaat het gist zichzelf afmaken/gewoon dood. Dat is ook het percentage van Kanon, doorgegist tot het niet meer kan. Dat proef je ook, Kanon is echt goor.