LuisInPels Het waren de bangers and mash vandaag, met wortel, soort halve hutspot. En nog een portie over. Dat gaat in deze barre tijden natuurlijk zeker de vriezer in.
Doedezemaar Restje babi ketjap en restje Vietnamees stoofvlees uit de diepvries getrokken. Leuke rijsttafel van gemaakt, met zelfgemaakte seroendeng, kroepoek, gewokte Chinese kool en komkommer zoetzuur. Ik plof zowat, morgen maar een balansdagje inlassen
Doedezemaar Dwersdriever dit recept van de site van Robin https://www.aziatische-ingredienten.nl/recept-vietnamees-stoofvlees/
LuisInPels Vanavond pasta met ham en champignons. Hadden ham gehaald vorige week voor m'n ouders, maar die blijven maar 'n 2 dagen. Dus genoeg over. Beetje bechamel maken, wat champignonnetjes en parmezan, rucola en knoflook en genieten maar.
GSbrder Vanavond zo'n AH-pakket. Indiase curry met basmatirijst, voor twee dagen en met 50/50 vegakip en kippendijfilet.
Doedezemaar Een of ander geïmproviseerd wokgerecht, er waren wel zakken wokgroente uit de supermarkt meegenomen, maar geen kip verkrijgbaar. Een portie shoarmavlees uit de diepvries bood uitkomst.
LuisInPels Heb boerenkool nooit echt kunnen waarderen. Andijviestamppot daarentegen! Hier vanavond risotto met de flespompoen die ik zojuist in de oven gegaard heb.
Doedezemaar Oh ja, risotto kan hier ook wel weer eens op het menu. Vandaag ga ik voor makkelijk: gevulde pasta met pesto en gegrilde courgette. Voor morgen staat ratatouille met Turks brood op de planning.
mono Lasagne met courgette en zoete aardappel. Kwam het recept ooit eens tegen toen ik wat restjes wilde opmaken en het beviel eigenlijk prima: https://www.francescakookt.nl/lasagne-met-zoete-aardappel-en-courgette
Tem mono Haha, ik ken haar van Surinaamse gerechten. Sambal en Surinaamse bami maak ik altijd via haar recept. https://www.francescakookt.nl/surinaamse-bami